Za kakršnakoli vprašanja v zvezi s prijavo v MNGK. Akademijo,
smo ti na voljo preko e-maila: info@managerka.si.

IZKORISTI BLACK FRIDAY AKCIJO in si mesečni/letni dostop do Akademije zagotovi 50 % ugodneje.
Kako do popusta? IZBERI enega od spodnjih paketov, KLIKNI na izbrani paket in na strani za plačilo obvezno VNESI PROMO KODO MESECNI50OFF ali LETNI50OFF.

*Akcija traja do vključno ponedeljka, 28. 11. 2022. 

Play Video

ZMAGAJ v svojem biznisu

S pomočjo vodilnih strokovnjakov pridobi najboljša znanja kako planirati, kreirati, zgraditi in ustvariti dobičkonosen & vpliven biznis. Po tvojih pravilih!

🏆 Vodilna biznis skupnost za ženske podjetnice, kjer se na članskih straneh učne platforme nahajajo poglobljeni in praktični tečaji ter viri in orodja za vse tematike biznisa.
Step - Free sports and competition icons Poudarek na sistemu ‘korak-po-koraku‘ za izjemno hitro, pregledno in učinkovito napredovanje.

📣 PLUS podpora skupnosti velike družine močnih in dobrosrčnih podjetnic kamor se lahko zatečeš, ko si pred izzivom.
Label, facebook logo, logo icon - Free downloadV Facebook skupini se družimo, podpiramo, povezujemo in veselimo zmag vsake od nas.

20.000+ šefic

v celotni skupnosti Managerk, ki je največja v Sloveniji.

300+ vsebin

na ključne tematike biznisa + plan 600+ vsebin do novega leta.

15.000 EUR+ vrednost

vsebin, virov in orodij v Akademiji.

1000+ začetnic

ki bi jim rade pomagale na poti do sanjskega biznisa.

ZAKAJ je Managerka Akademija drugačna?

VSE NA ENEM MESTU

Prva in edina učna platforma, ki se poglobi v vse tematike biznisa na enem mestu.

STROKOVNE VSEBINE

Sodelujemo z vodilnimi slovenskimi strokovnjaki, ki so eksperti svojega področja.

PODPORA SOVRSTNIC

Več kot 3.000 podjetnic v FB skupnosti, ki si pomagamo in se podpiramo.

EDINSTVEN SISTEM UČENJA

Članice korak za korakom vodi od osnov do uspešnega in dobičkonosnega biznisa.

BREZ PRAZNEGA BESEDIČENJA

Sistem učenja NE temelji na marketinških trikih ali ukanah, le na praksi in iskrenosti.

100% PREDANOST PROJEKTU

Projektu Managerka se posvečamo 24/7, saj si resnično prizadevamo pomagati.

Sodelujemo z najboljšimi strokovnjaki

 

PETER MESAREC je strokovnjak spletnega marketinga, deloval je v uspešno agenciji in vodil lastno podjetje. Govori tri različne jezike marketinga in razume prednosti in omejitve, s katerimi se srečujete pri delu.

Mnogim podjetjem je pomagal pri pripravi vstopa na tuje trge in izvedbi marketinških akcij ob vstopu na tuje trge. Redno je član komisij, ki izbirajo najuspešnejše slovenske in tuje spletne projekte, s čimer dodatno razume kaj loči uspešne od neuspešnih spletnih nastopov. Večkrat je bil izbran za najboljšega predavatelja na mednarodnih konferencah, kot gosta ga vabijo tudi na slovenske Univerze.

 

ANITA MLAKAR je svetovalka upravljanja odnosov z javnostmi z dvajsetletnimi izkušnjami v novinarskih in moderatorskih vodah. Zato dobro ve, kaj za vzpostavitev dobre komunikacije potrebuje tako ena kot druga stran.

Je ustanoviteljica prve on line Akademije odnosov z javnostmi, ustanoviteljica in mentorica Facebook izobraževalnih skupin PRepoznavni in PRepričljivi ter Klub PRepoznavnih. Zadala si je poseben cilj, namreč, ne samo, da storitve odnosov z javnostmi izvaja za svoje stranke, ampak želi podjetnice in podjetnike izobraževati, kako naj dobro komunicirajo. Verjame, da je dobra komunikacija osnova vseh dobrih odnosov, tudi z javnostmi podjetja, in da ljudje potrebujemo zgodbe

 

KATJA BREZNIK STJEPČEVIĆ pravi, da je njeno poslanstvo v tem, da podjetniškim dušicam pokaže potencial, ki se na spletu skriva za grajenje posla. Ob vsem kar dela resnično uživa in največje zadovoljstvo je zanjo videti uspeh svojih strank.

Od vsega najbolj obožuje predajanje znanj o socialnih omrežjih, saj so čudovito brezplačno orodje za podjetnike in njihov posel. Z znanjem, planiranjem in strategijo je lahko grajenje posla na spletu lahkotno in zabavno. Svoje znanje marketinga in prodaje predaja skozi spletne tečaje, spletne delavnice, svetovanja in produkte, kot je Marketinški planer objav

 

JERNEJA MILOST je podjetnica, raziskovalka, ustvarjalka ter po stroki marketingašica. Skozi prakso je ugotovila, da je naravni motivator in iskalec rešitev, zato rada pomaga podjetnikom začetnikom preko mentorskega dela.

Po zaslugi zelo raznolikih delovnih izkušenj je pridobila znanja in veščine predvsem s področja prodaje, projektnega dela, organizacije dogodkov ter marketinga. Ta barvit koktajl znanj in veščin ji pride zelo prav v poslu, kjer dela tako 1:1 kot tudi z večjimi skupinami v obliki predavanj ter delavnic. Verjame v to, da ni izziva, za katerega se ne bi mogla najti rešitev ali odgovor.

V Akademiji boš spoznala:

4 načine učenja:

BIZNIS ZEMLJEVID USPEHA

Korak za korakom te vodimo skozi 6 podjetniških faz grajenja biznisa: od pravega mindseta, do izbire poslovne ideje in produkta, do brandinga in končno do pridobivanja strank in generiranja nakupov.

★POGLOBLJENI TEČAJI

Podjetniške faze s tematikami so dodatno podprte s poglobljenimi tečaji in delavnicami za napredno učenje. Med drugim bomo pripravili tudi tehnične tečaje, kjer te naučimo kako uporabljati WordPress, orodja za planiranje objav, email marketing orodij, ipd..

STROKOVNE DELAVNICE

V sodelovanju z vodilnimi slovenskimi strokovnjaki in influencerji, ti bomo omogočili  insajderski vpogled v taktike in strategije na tematiko priprave video vsebin, pisanja tekstov, Tik-Toka in še veliko, veliko več.

AKCIJSKI NAČRTOVALNIKI

Da bo pot do uspeha še lažja, so ti na voljo posebni akcijski načrtovalniki, kjer lahko enostavno in hitro prideš do želenega rezultata kot je npr. grajenje skupnosti, grajenje blagovne znamke, povečanje produktivnosti, povečanje prodaje itd.. Kmalu v Akademiji.

3 načine povezovanja:

 • ☆BIZNIS PARČKANJE

Najdi idealno partnerko, ki bo obenem tvoja ‘brca v rit’ in ki ti bo mesečno pomagala do zastavljenega cilja. Cilj povezovanja je sklepanje novih poznanstev, poslovnih priložnosti in pomoč na poti do narejenih to-do-jev.

☆SKUPNOST

V naši FB skupnosti si pomagamo, se družimo, se podpiramo in sodelujemo. Znotraj skupnosti najdi novo stranko, prijateljico ali sodeluj na skupnih projektih.

☆MESEČNI DOGODKI V ŽIVO

Z njimi želimo povezati vse udeleženke. Na dogodkih se virtualno podružimo in odgovarjamo na aktualna vprašanja na temo biznisa, z namenom, da ohranite zagon in se konstantno premikate naprej proti cilju.

POPOLNOMA TE RAZUMEMO!

Ko enkrat spoznaš, katere korake ubrati na poti do uspešnega biznisa, vse postane zelo preprosto. Se sprašuješ kako?

Najbolj uspešnim podjetnikom na svetu so skupne:

 1. prava miselna naravnanost in jasno zastavljen cilj,
 2. pripravljenost investirati vase in vsak dan narediti korak naprej,
 3. povezovanje z enako mislečimi in grajenje novih poslovnih priložnosti znotraj skupnosti,
 4. know-how lansiranja produktov, marketinga in pridobivanja strank,
 5. v okviru enega projekta imajo več različnih virov prihodkov,
 6. zmorejo pričeti nov biznis v izjemno kratkem času.

V ekipi Managerka Akademija bomo poskrbeli, da boš osvojila vsako izmed lastnosti najbolj uspešnih podjetnikov, in s pomočjo natančnih navodil in z akcijskim planom – korak za korakom, zgradila uspešen in dobičkonosen biznis.

Vsem članicam učne platforme bo omogočen takojšen dostop do:

ZAKLADNICA ZNANJA – check liste, delovni zvezki, hitre zmage, e-knjižice, …

VIRI & ORODJA – ponudbe in popusti, viri in orodja, zbirke članov in storitev …

CELOTEN ARHIV IZOBRAŽEVANJ – z instantnim dostopom do celotnega arhiva vseh 300+ vsebin, brez časovnega sproščanja vsebin na tedenski ravni.

TEČAJI:

 • Podjetniška miselna naravnanost
 • Kreiranje podjetja
 • Planiranje podjetja
 • Spletni nastop podjetja
 • Razvoj podjetja – NOVO!!!
 • Facebook oglaševanje
 • Fokus v prodaji
 • Spoznajmo orodje Illustrator
 • Instagram za grajenje posla
 • Kaj je potrebno vedeti za uspešno ustvarjanje na TikToku
 • Kako lahko z vsebinskim marketingom dosežete večjo prepoznavnost in prodajo
 • Kako Linkedin izkoristiti za grajenje osebne blagovne znamke
 • Online programi od kreiranja do menedžiranja
 • Organizacija delovnega mesta
 • Osnove odnosov z javnostmi in analiza javnosti
 • Otresi se stresa z jogo
 • Pinterest za biznis
 • Poslovna urejenost
 • Poslovni bonton 
 • SEO optimizacija za iskalnike
 • Spletne strani
 • Uresničitev osebnih in poslovnih sanj
 • Z e-poštnim marketingom do več prodaje
 • in še veliko več …


Kaj še dobiš v Managerka Akademiji:


VSAK MESEC NOVE VSEBINE
– mesečno bo objavljen nov poglobljen tečaj in v sodelovanju s strokovnjaki organizirane specifične delavnice, na tematike, ki rešujejo izzive članic Akademije.

SKUPNO POSTAVLJANJE CILJEV – vsak mesec bo organizirano online postavljanje ciljev, kjer si bomo skupaj zastavili realne cilje za naslednji mesec in tako poskrbeli, da bo fokus na pravem mestu in da vztrajamo na zastavljeni poti do uspešnega biznisa.

IZBIRA NAJ MANAGERKE MESECA – vsak mesec izberemo naj Managerko, ki ji osebno pomagamo pri nastalem izzivu.

In še veliko več …

Sneak peek video predstavitev Akademije:

Bodoča managerka,

ponujamo ti kratek vpogled v to, kaj vse te že čaka v Akademiji. Po vpisu boš našla tečaje, aktualne zadeve, novičke, nove vsebine v Zakladnici znanja (čekliste, hitre zmage, delavnice), insajderske nasvete za vsak dan, afirmacije, …

Izbirali bomo NAJ managerko, tudi biznis partnerko – nekakšno brco v rit, ki ti bo pomagala, da boš izstopila iz začaranega kroga in korak za korakom napredovala do sanjskega biznisa. V naslednjih mesecih v Akademijo prihaja še veliko tečajev, novih vsebin, ogromno uporabnih informacij, virov, orodij, popustov, … 

Pričakujemo te & se veselimo tvoje družbe

 

 

“Članstvo v Managerka Akademiji je mojo produktivnost povečalo za 200%. Prej sem razmišljala na način, da sem preobremenjena in v stresu in je to del današnjega tempa življenja in biznisa, ki ga je potrebno sprejeti. Danes razmišljam drugače, ker mi vse uspeva hitreje in se lažje lotim izzivov. Zjutraj ne hitim, lotila sem se izvajanja jutranje rutine, vzamem si čas zase, a mi še vedno vse uspeva umirjeno in načrtovano.”

Andreja Rihtar

 

Za članstvo v Akademiji sem se odločila, ker sem se podala na samostojno poslovno pot. Vem, da se moram veliko naučiti, kljub dolgoletnemu delu v gospodarstvu. Pridobiti želim znanja na področju marketinga, spremljanja posla, pridobivanja posla. Predvsem se želim naučiti usklajevanje poslovnih in družinskih obveznosti. Menim, da je Akademija pravi portal za vse našteto in še več. Upam, da spoznam čim več enako mislečih podjetnic, da se skupaj povežemo in smo tako še močnejše.

Tanja Mejak

Sem Sara, ustanoviteljica projekta

Projekt Managerka Akademija vodim skupaj s svojo ekipo, v kateri nas vse povezuje strast do podjetništva, lansiranja novih projektov, vodenja FB skupnosti in predvsem pripadnost ženskemu spolu.

Kot mama še predobro vem, kako težko je usklajevati družino, partnerski odnos, gospodinjske obveznosti, prosti čas in povrhu še biznis. Ženske smo res SUPER! Tudi zame je bilo enkrat prvič in dobro se zavedam, kako težki so začetki podjetniške poti. Od takrat je minilo že ‘ohoho’ let in med tem časom sem predihala ogromno projektov in pridobila izkušnje iz:

 • sodelovanja pri lansiranju start-up-ov,
 • ustanavljanja največjih FB skupnosti na temo biznisa,
 • grajenja podjetja iz ničle,
 • razvoja unikatnih platform,
 • učenja na napakah na lastnih projektih,
 • razumevanja ženske problematike vstopanja v svet podjetništva. 

Kaj točno me je vzpodbudilo, da sem postavila Akademijo?

Neizmerna strast do biznisa in globoka pripadnost ženskemu ‘klanu’, je bila moje vodilo pri ustanavljanju projekta Managerka.

Katera je bila tista prelomna točka odločitve?

Na neki točki sem enostavno imela dovolj poslušanja zgodb, kako se dobrim in srčnim ženskam godi krivica, ko iščejo pomoč pri začetku biznisa. Zaradi sledečih primerov:

  • ‘Fake’ marketingarji, ki na začetku veliko obljubljajo, nato pa po tvojem plačilu za njihove storitve, obljub o zagotovljenih uspehih ne izpolnijo.
  • Totalno predragi seminarji, ki govorijo o potencialu ogromnih uspehov in zaslužkov, ne povedo pa, da moraš imeti neomejen oglaševalski budget in ogromno mailing listo.
  • Informacije na 100-tih različnih spletnih straneh in da moraš za vsako informacijo (npr. tečaj za Facebook, Instagram, izdelavo spletne strani, lansiranje produkta…) plačati na desetine ali stotine evrov, a kaj kmalu ugotoviš, da bi morala zapraviti minimalno 3.000 – 5.000 EUR, da bi pridobila znanja za vse tematike biznisa,
  • Preveč tehnično podajanje relevantne vsebine v tečajih, ki hitro postanejo dolgočasni, predolgi in komplicirani, s premalo ali nič poudarka na strategiji, marketingu ali primerih iz prakse.

Vse to je vodilo do priprave projekta Managerka, ki je nastajal kar 2 leti in kjer želimo pomagati vsem ženskam, ki si želijo uresničiti sanje o uspešnem biznisu.

Si pripravljena, da v biznisu (za)blestiš?

ZAČNI ZDAJ in s klikom na gumb DA, ŽELIM DOSTOP, izberi enega od spodnjih paketov …

MESEČNI PLAN

mesečni dostop do Akademije
37 mesečno
 • takojšen in celovit dostop do Managerka Akademije za ceno ene kavice dnevno,
 • kadarkoli lahko prekličeš naročnino na učno platformo,
 • zagotovilo, da se cena naročnine zate ne bo povišala,
 • vsak mesec nov poglobljen tečaj in tedensko nove e-vsebine,
 • ekskluzivni popusti samo za članice,
 • dostop do Zakladnice znanja z več kot 300+ učnimi vsebinami.

LETNI PLAN

letni dostop do Akademije
370 letno
 • Prihrani 74€ ali dve mesečni naročnini,
 • VSE, KAR JE ZAJETO V PAKETU MESEČNEGA DOSTOPA: takojšen in celovit dostop, možnost preklica naročnine, ves čas zagotovljena enaka cena, vsak mesec nov poglobljen tečaj, tedensko nove e-vsebine, ekskluzivni popusti, dostop do Zakladnice znanja z več kot 600+ učnimi vsebinami,
  PLUS DODATNO ŠE GRATIS:
 • personaliziran slovenski parfum s tvojim imenom + brezplačna dostava - v vrednosti 45 €,
 • DODATEN BONUS: ekskuzivni e-tečaj Celoletni plan vsebin v vrednosti 47€ (tečaj bo na voljo v decembru)
PRIPOROČAMO

100 % vračilo kupnine

Ko se prvič pridružiš Managerka Akademiji, ti zagotavljamo 100 % garancijo zadovoljstva. Če ti članstvo v Managerka Akademiji zaradi kakršnihkoli razlogov ne bo všeč, nas v roku 7 dni od pridružitve učni platformi kontaktiraj in brez vprašanj, komplikacij, stroškov prekinitve ali nadležnega izpolnjevanja formularjev, ti bomo takoj vrnili denar. 

Prepričani smo, da ti bo Akademija všeč, da boš v njej našla veliko novih poznanstev, poslovnih priložnosti in seveda koristnih vsebin. Sicer se lahko kot obljubljeno v roku 7ih dni od pridružitve odločiš za vračilo tvoje investicije.

Pomembno: vračilo denarja ne bo mogoče v primeru, da bo od nakupa dostopa do Managerka Akademije že poteklo več kot 7 dni.  

Nisi popolnoma prepričana, če je Managerka Akademija prava zate?

AKADEMIJA JE ZATE, ČE:

AKADEMIJA NI ZATE, ČE:

Pogosto zastavljena vprašanja

Seveda. Posebej za takšne, ki idejo še iščete, smo naredili Izbirnik poslovnih idej, ki ti bo pomagal do nabora idej. Nato ti bomo pomagali najti tisto tapravo, ki ti je pisana na kožo. In potem boš lahko pričela s grajenjem biznisa, kjer ti bomo korak za korakom predstavili vse faze biznisa.

VSA vsebina je dosegljiva takoj, ne glede na to ali izbereš mesečno ali letno naročnino. Ni ti potrebno čakati en teden, da se aktivira nova faza programa ali čakati en mesec, da si lahko ogledaš naslednji tečaj. Ne strinjamo se z modelom ‘drip fed’, kjer te prisilijo, da ostaneš naročen na platformo, s tem ko čakaš na aktivacijo naslednje faze vsebin. Resnično si želimo, da ti uspe in da predeluješ vsebine v svojem tempu in kadar imaš čas.

Ker se resnično želimo maksimalno posvetiti vsaki novi članici Akademije in ji zagotoviti vso možno podporo in pomoč. Prijave odpiramo parkrat letno ravno zato, da lahko takrat vse nove članice prijazno povabimo v skupnost, predstavimo Akademijo in vse neskončne možnosti, ki jih ta ponuja za rast biznisa. Prav tako bomo s periodami vedno sprejeli nov ‘razred učenk’ in se jim maksimalno posvetili.

Na voljo imaš dva plana – mesečni in letni. Trenutna cena mesečnega plana je 37 €. Mesečni plan se plačuje 1x mesečno, vsak naslednji mesec na dan, ko si se prvič prijavila. Cena letnega plana je 370 €. Pri letnem planu se izvede plačilo 1x letno in nato vsako leto na isti dan, ko si se prvič prijavila. Pri letnem planu prihraniš kar 74 € in dobiš še številne bonuse, namenjene le letnim članicam. 

Če se v Akademijo prijavljaš prvič, imaš 7 dni časa, da naročnino prekineš in brez vprašanj in komplikacij ti bomo kupnino vrnili. Vendar to velja le za prvo prijavo. Za vse naslednje povratne prijave ta garancija ne velja. Obljubljamo ti, da se bomo maksimalno potrudili, da ti bo med nami lepo in da ti pomagamo do sanjskega biznisa.

Naročnino na Akademijo lahko plačaš s kreditno kartico ali PayPalom. V kolikor te možnosti nimaš, nas prosim kontaktiraj in skupaj bomo našli rešitev.

Trenutno žal ne nudimo brezplačnega testiranja učne platforme, lahko pa ti natančno pokažemo kako izgleda notranjost Akademije – z ogledom tega videa iz zakulisja: LINK. Če boš po ogledu videa še vedno imela vprašanja, nas prosim kontaktiraj in vse ti bomo dodatno obrazložili.

Pri včlanitvi v Akademijo ni pomembna starost in iz kakšne industrije prihajaš. Program je pripravljen tako, da je primeren za vse vrste poslovnih modelov, na tebi je le, da pridno slediš svojim zastavljenim ciljem. Mi smo tu, da pomagamo.

Ne, nikakor. V kolikor imaš podjetje že vrsto let, verjetno dobro veš koliko vzponov in padcev doživiš kot podjetnica in ne glede na vse izkušnje in znanje, ki ga pridobivaš skozi leta, se vedno najde nov izziv, ki mu nisi kos ali pa ti jemlje ogromno časa. V Akademiji ti bomo vedno na voljo z novim znanjem, nasveti in podporo.

Zelo verjetno, a ne zate, v kolikor se nam pridružiš zdaj. Vse, ki se pridružite danes, boste za vedno (vse dokler boste članice) imele zagotovljeno takšno ceno.

Lahko, a upamo, da ti bo tako všeč, da tega koraka ne boš storila. Enostavno lahko znotraj učne platforme  naročnino prekineš z dvemi kliki.  

Ne. VSE vsebine v Akademiji so brez dodatnega plačila in dosegljive takoj, ko se prijavite v učno platformo. 

Kadarkoli nam lahko v okviru skupnosti Akademije zastaviš vprašanje in prejela boš odgovor ter našo podporo. Prav tako bomo imeli online srečanja, kjer bomo odgovarjali na vsa vprašanja članic.

Če imaš glede Akademije kakršnokoli vprašanje, smo ti na voljo preko e-pošte  akademija@managerka.si, kjer ti z veseljem ti priskočimo na pomoč.