USTVARI SVOJ SANJSKI BIZNIS Z 1 EVROM NA DAN

Pokazala ti bom, kako lahko v najkrajšem možnem času ter na preverjen način uresničiš svoje poslovne cilje in prideš do uspešnega biznisa.

Najboljši del? To lahko narediš že za en evro na dan in ob podpori ene največjih skupnosti podjetnic v Sloveniji.

Draga podjetnica,

če želiš pridobiti preverjeno praktično znanje in veščine, s katerimi lahko ustvariš svoj sanjski biznis… brez izgubljanja časa, živcev in denarja za ugotavljanje, kje začeti… kaj deluje… kaj ne… in se pri tem opreti na znanje, izkušnje in podporo tistih, ki so svoj sanjski biznis že ustvarile… potem bo tole najpomembnejše sporočilo, ki ga boš danes prebrala.

Tukaj je razlog…

Moje ime je Sara Zadnik

Nekateri me poznajo kot ustanoviteljico prve slovenske parfumarne MySpirit in strastno podjetnico, ki vedno najde odgovor na izzive v poslu. 

A ni bilo vedno tako. 

Na začetku tudi jaz nisem imela pojma, kaj delam. In nisem imela nikogar, ki bi ga lahko vprašala za nasvet.

Različni ponudniki so začutili mojo neizkušenost ter mi za svoje storitve in produkte zaračunavali visoke vsote. 

300 evrov za enostaven banner. 3000 za nek e-tečaj. 

Vsak, ki je imel pet minut časa, me je “nategnil”!

Sedaj vem, da bi lahko veliko stvari, za katere sem drago plačevala, enostavno naredila sama. 

Bolje. 

In hitreje. 

Tukaj je problem

Velika večina žensk, ki štartajo s svojim biznisom, nima poslovne izobrazbe. 

So strokovnjakinje na svojih področjih. Obvladajo delo. Imajo ogromno strasti in si želijo iti na svoje.

A ne vedo, kako pridobiti stranke… ali jih obdržati. Ne vedo, kako napisati besedilo za spletno stran, e-sporočilo ali objavo na socialnih omrežjih, ki bi jih potencialne stranke želele prebrati. Ne vedo, kako svoje storitve ali produkte prodati. 

Nikamor se ne morejo obrniti po pomoč, ne poiščejo si mentorja, ki bi jih usmerjal na poslovni poti. 

Enostavno ne vedo, kje naj začnejo, kaj naj naredijo. 

Zaradi tega delajo napake. Stranke le občasno kupijo od njih, napredek je počasen. 

Ker se stvari ne odvijajo tako hitro, kot si želijo, lahko izgubijo upanje, da jim bo kdajkoli uspelo v biznisu. 

Nekatere celo odnehajo. 

Poleg tega morajo misliti tudi na družino, ki jo preživljajo. 

Ne morejo si privoščiti izgubljati časa in denarja za drage in dolgotrajne programe, coachinge, tečaje, katerih kvaliteta je vprašljiva, pozitivni učinki pa zanemarljivi. 

Želijo si rezultatov v najkrajšem možnem času. Rezultatov, ki jih bodo pripeljali do sanjskega biznisa. 

Ker sem bila na istem kot vse te srčne ženske, sem se podala na misijo iskanja rešitve za ta problem. 

Takrat sem v tujini naletela na ženske podporne biznis skupnosti in članstva.

Izkušene podjetnice so brez zadržkov in odprto delile svoje znanje na področju biznisa.

Podpirale so začetnice, odgovarjale na naša vprašanja, nas vabile k sodelovanju in nas spodbujale, da smo sebe in svoj biznis javno izpostavile. 

Začetnice smo se v podpornih skupnostih počutile varno in sprejeto. Zato nam je bilo lažje poiskati pomoč ali postaviti vprašanje, naj je bilo še tako neumno. 

Vedele smo, da se nam ne bo nihče posmehoval, nas kritiziral ali ignoriral.

Vedno smo dobile podporo in pomoč, ki smo jo potrebovale. 

S skupnostjo smo delile svoj napredek in bile deležne pohval, spodbud in dodatnih usmeritev. 

Biznis znanje, ki sem ga dobila v teh članstvih, je bilo praktično in strukturirano, kar me je kot inženirko še posebej pritegnilo. 

Kar naenkrat grajenje biznisa ni bilo več težko. Veliko stvari sem uspela narediti sama v zelo kratkem času. 

Če sem koga najela za pomoč, sem vedela, kaj vse delo obsega. Nihče več me ni mogel “našponati”.

Ko sem prenesla pridobljeno znanje v svoj biznis, so hitro prišle tudi prave stranke in z njimi dobri poslovni rezultati.

Članstvo v podpornih skupnostih podjetnic mi je skozi leta prihranilo na stotine ur in tisoče evrov, ki bi jih drugače zapravila za iskanje informacij, preizkušanje vedno novih “magičnih” trikov in tehnik ter učenje na lastnih napakah.  

Koncept pomoči, podpore in sodelovanja med ženskami v teh članstvih me je tako navdušil, da sem ga želela prenesti v slovensko okolje.

In tako je nastala…

Managerka akademija je vodilna skupnost za podjetnice v Sloveniji in učna platforma, v kateri najdeš poglobljene in praktične tečaje s področja kreiranja in grajenja biznisa, mindseta, marketinga, prodaje in drugih tem, povezanih s poslom.

Full disclosure: Tečaji v Managerka akademiji te ne bodo popeljali od nule do milijona evrov prodaje v 21-ih dneh. 

Tudi ti ne bodo pomagali čez noč postati slavna motivacijska govorka, ki si deli svetovne odre z velikankami, kot so Oprah Winfrey, Mel Robbins ali Lisa Nichols.

Kar pa BODO naredili, je, da ti bodo dali trdno podlago… te korak po koraku vodili skozi podjetniške izzive… in te, če se boš držala biznis zemljevida uspeha, hitro pripeljali do uresničitve tvojih poslovnih ciljev. 

Prav takega biznis zemljevida uspeha sem se držala jaz in sedaj uspešno vodim prvo slovensko parfumarno že več kot 10 let.

Znotraj Managerka akademije se boš naučila, kako postaviti spletno stran… jo optimizirati… privabiti svoje idealne stranke… jim prodati svoje storitve ali produkte, ne da bi prodajala… zgraditi osebno blagovno znamko… povečati prodajo s pomočjo email marketinga… Facebooka… Instagrama in drugih socialnih omrežij… ter še veliko več, saj vsak mesec dodamo nove tečaje in vsebine. 

Na poti do uspeha ne boš sama. Ob strani ti bo stala celotna Managerka skupnost. 

Spodbujale te bomo z mesečnimi izzivi in nagradami za najbolj “tapridne”. 

Na mentorskih klicih boš razčistila svoje dileme in vprašala za nasvet. 

Usedla se boš lahko na vroči stol, na katerem bomo šle skozi tvojo spletno stran ali email sekvenco in predlagale izboljšave…

… ali sodelovala v biznis parčkanju, kjer ti bo dodeljena partnerka, kateri boš poročala o svojem napredku (accountability partnerka). 

V Managerka akademiji ne boš nikoli prepuščena sama sebi. 

Če torej hočeš zgraditi svoj sanjski biznis s pomočjo znanja in ob podpori izkušenih podjetnic (ne pa se učiti na lastnih napakah, izgubljati čas in denar)… potem je Managerka akademija kot nalašč zate. 

Tako je videti življenje po vključitvi v Managerka akademijo

– Čas, ki ga potrebuješ za dosego svojih ciljev, skrajšaš za polovico.

– Imaš biznis zemljevid uspeha, kateremu slediš in ki deluje za skoraj vsak poslovni model.

– Nič več si ne razbijaš glave z vprašanji “Kje začeti?”, “Kaj deluje?”, “Kako naj naredim?”

– Tvoja samozavest se poveča. 

– Več narediš za svoj biznis.

– Dobiš več strank. 

– Začneš prodajati več.

– Manj časa zapraviš za naloge, ki jih ne maraš in več časa nameniš tistim, v katerih resnično uživaš.

Kaj dobiš s članstvom v Managerka akademiji

1

Celoten arhiv tečajev, v katerem so vsi do sedaj objavljeni tečaji, e-knjižice, mentorski klici, mesečni izzivi, delovni listi in druge vsebine (več kot 300 jih je!).

2

Vsak mesec nov spletni tečaj, ki ti bo pomagal doseči tvoje poslovne cilje hitreje in učinkoviteje, vključno z delovnimi listi, čeklistami in predlogami za lažje sledenje tečaju. 

3

Vsak mesec nov mesečni izziv, ki te bo fokusiral na določeno področje biznisa in ti pomagal poglobljeno delati na njem.

4

Vsak mesec novo e-knjižico, ki te bo vodila skozi mesečni izziv.

5

Vsak mesec dve srečanji v živo preko ZOOM-a – mentorski klic, na katerem lahko postavljaš vprašanja in razrešuješ dileme, ter vroči stol, na katerem se naučiš dobrih praks pri postavitvi spletnih strani ali v email marketingu. 

6

Priložnost za sodelovanje v biznis parčkanju, v katerem dobiš svojo accountability partnerko, ki te bo osebno spodbujala k uresničevanju zadanih ciljev in te držala odgovorno. 

7

Priložnost osvojiti lepe nagrade in zasijati pod žarometi. Najbolj “tapridne” članice javno pohvalimo in njihov biznis izpostavimo pred celotno Managerka skupnostjo (to je odlična priložnost, da tebe in tvoj biznis spozna več kot 30.000 ljudi!).  

8

Tečaji in druge vsebine so ti na voljo kadarkoli želiš. To ni program, kateremu moraš slediti. Vsebine predeluješ v svojem tempu, kadar imaš čas, in nisi vezana na roke.

Kaj o Managerka akademiji pravijo članice

“Za članstvo v Akademiji sem se odločila, ker sem se podala na samostojno poslovno pot. Vem, da se moram veliko naučiti, kljub dolgoletnemu delu v gospodarstvu. Pridobiti želim znanja na področju marketinga, spremljanja posla, pridobivanja posla. Predvsem se želim naučiti usklajevanja poslovnih in družinskih obveznosti. Menim, da je Akademija pravi portal za vse našteto in še več. Upam, da spoznam čim več enako mislečih podjetnic, da se skupaj povežemo in smo tako še močnejše.”

Tanja Mejak

“Za članstvo v Akademiji sem se odločila, ker sem se podala na samostojno poslovno pot. Vem, da se moram veliko naučiti, kljub dolgoletnemu delu v gospodarstvu. Pridobiti želim znanja na področju marketinga, spremljanja posla, pridobivanja posla. Predvsem se želim naučiti usklajevanja poslovnih in družinskih obveznosti. Menim, da je Akademija pravi portal za vse našteto in še več. Upam, da spoznam čim več enako mislečih podjetnic, da se skupaj povežemo in smo tako še močnejše.”

Tanja Mejak

“Članstvo v Managerka akademiji je mojo produktivnost povečajo za 200%. Prej sem razišljala na način, da sem preobremenjena in v stresu in je to del današnjega tempa življenja in biznisa, ki ga je potrebno sprejeti. Danes razmišljam drugače, ker mi vse uspeva hitreje in se lažje lotim izzivov.  Zjutraj ne hitim, lotila sem se izvajanja jutranje rutine, vzamem si čas zase, a mi še vedno vse uspeva umirjeno in načrtovano.”

Andreja Rihtrar

“Članstvo v Managerka akademiji je mojo produktivnost povečajo za 200%. Prej sem razišljala na način, da sem preobremenjena in v stresu in je to del današnjega tempa življenja in biznisa, ki ga je potrebno sprejeti. Danes razmišljam drugače, ker mi vse uspeva hitreje in se lažje lotim izzivov.  Zjutraj ne hitim, lotila sem se izvajanja jutranje rutine, vzamem si čas zase, a mi še vedno vse uspeva umirjeno in načrtovano.”

Andreja Rihtrar

Koliko stane Managerka akademija

37 EUR na mesec ali 370 EUR na leto

To je res super ugodno. Komaj 1 evrček in 1 centek na dan!

Sama sem za samo en tečaj dala 3.000 evrov, tebi pa je v Managerka akademiji na voljo 300+ vsebin vključno z mentorstvom, pa še vsak mesec dodajamo nove in nove vsebine. 

Zame je ta ponudba res “no-brainer”. 

Vprašanje zate pa je, ali si pripravljena vložiti en evro na dan v svojo poslovno izobrazbo in priti do cilja hitreje in bolj učinkovito?

Razumem, težko je dati svoj težko prislužen denar za nekaj, za kar ne veš, ali ti bo pomagalo na tvoji poti. Sem se že večkrat opekla. 

Zato ti ponujam sedem dni garancije. Če se v sedmih dneh od nakupa odločiš, da Managerka akademija ni zate, mi piši, in ti vrnem celotno članarino, ki jo lahko tudi kadarkoli prekineš. Brez vprašanj. Brez zamere. 

Torej, si pripravljena uresničiti svoje sanje o uspešnem biznisu? 

Če je tvoj odgovor ne, potem se ne včlani v Managerka Akademijo. 

Če pa je tvoj odgovor JA… potem se nam pridruži že danes.

MESEČNI PLAN

mesečni dostop do Akademije
37 mesečno
  • takojšen in celovit dostop do Managerka Akademije za ceno ene kavice dnevno,
  • kadarkoli lahko prekličeš naročnino na učno platformo,
  • zagotovilo, da se cena naročnine zate ne bo povišala,
  • vsak mesec nov poglobljen tečaj in nove e-vsebine,
  • ekskluzivni popusti samo za članice,
  • dostop do Zakladnice znanja z več kot 300+ učnimi vsebinami.

LETNI PLAN

letni dostop do Akademije
370 letno
  • Prihrani 74€ ali dve mesečni naročnini,
  • VSE, KAR JE ZAJETO V PAKETU MESEČNEGA DOSTOPA: takojšen in celovit dostop, možnost preklica naročnine, ves čas zagotovljena enaka cena, vsak mesec nov poglobljen tečaj, nove e-vsebine, ekskluzivni popusti, dostop do Zakladnice znanja z več kot 300+ učnimi vsebinami
  • DODATEN BONUS:
  • personaliziran slovenski parfum s tvojim imenom + brezplačna dostava - v vrednosti 45 €,
PRIPOROČAMO

Zakaj bi se v Managerka akademijo včlanila prav zdaj

Hočeš do svojega sanjskega biznisa v najkrajšem možnem času?

Ali hočeš izgubljati čas in denar za odkrivanje stvari, ki so jih druge podjetnice pred tabo že uspešno odkrile in izpopolnile? 

Pravo znanje, podporo in veščine, da postaneš uspešna podjetnica, potrebuješ zdaj. 

ZDAJ je čas, da začneš.

Bolj, kot odlašaš, bolj se tvoje sanje o sanjskem biznisu oddaljujejo. 

Je to tisto, kar si želiš? 

Ker si še vedno tukaj, mislim, da ne.

Če torej hočeš zgraditi svoj sanjski posel na znanju, izkušnjah in ob podpori izkušenih podjetnic, potem se včlani v Managerka akademijo zdaj.